نام شرکت | فرآورده های شیلاتی بندرعباس |
شماره ثبت | ۵۲۲۰ |
تاریخ ثبت | ۲۳/۰۵/۱۳۸۲ |
شناسه ملی | ۱۰۸۰۰۰۸۰۱۴۴ |
کداقتصادی | ۴۱۱۱۴۳۷۵۷۱۴۵ |
سرمایه فعلی شرکت | ۸۰،۰۰۰،۰۰۰ |
اقامتگاه قانونی شرکت | بندرعباس- شهرک صنعتی شماره ۲ |
کلیاتی درباره شرکت:
تاریخچه شرکت:
از سال ۱۳۱۵ در حوزه خلیج فارس شاید ایران اولین کشوری است که برای نخستین بار در راه پیاده کردن روشهای نوین صیدوفرآوری شیلاتی در آبهای خلیج فارس ودریای عمان با استفاده ازکشتی های تحقیقاتی و کارشناسان مختلف نسبت به تعیین انواع طبقه بندی آبزیان خلیج فارس و ارزیابی ذخایر از جمله ماهیان تون و ساردین مبادرت کرد. از همین سالها بود که کارخانه کنسرو ماهی تون بندرعباس توسط شیلات ایران برنامه ریزی شد.بطوریکه این مجموعه اولین کارخانه کنسرو تون کشور بلکه در منطقه خلیج فارس با فعالیتهای دیگر از جمله: ۱-کارخانه کنسرو ساردین ۲- کارخانه پودرماهی ۳- کارخانه قوطی سازی و… شروع به فعالیت نمود.
از سال ۱۳۵۲ کارخانه جدید با زیربنای ۲۰۰۰۰ مترمربع و باظرفیت ۱۵ میلیون قوطی در سال آغاز به کار و کارخانه قدیم به سردخانه ۱۲۰۰ تنی تبدیل شد.فعالیت های این کارخانه همچنان به عنوان تنها کارخانه تولید کنسرو تون تا بعد از انقلاب اسلامی ایران ادامه داشته و سهم بسزایی در تامین نیازهای جامعه ایفاء نمود.بعد از انقلاب اسلامی و در ابتدای دهه شصت کارخانه مجددا” بازسازی شد وتامین کننده کنسرو جبهه های حق علیه باطل بود.از سال ۱۳۷۵ این کارخانه از سوی شرکت سهامی شیلات ایران به صندوق بازنشستگی کارکنان جهادکشاورزی واگذار گردید که با توجه به قرار گرفتن در مرکز شهر و مشکلات زیست محیطی و قدیمی شدن ساختمان و تجهیزات ،ایجاد واحد جدید در برنامه قرار گرفت.کارخانه جدید کنسرو تون بندر عباس از اسفند سال ۱۳۸۴ تولید آزمایشی خود را در شهرک صنعتی شماره دو بندرعباس آغاز و از اردیبهشت سال ۱۳۸۵ بهره برداری رسمی آن شروع شد.
فعالیت اصلی شرکت:
تولید محصولات غذایی انواع کنسروهای تون و خورشتی / فرآوری انواع آبزیان
ترکیب سهامداران:
ردیف نام سهامدار سال ۱۴۰۱ سال ۱۴۰۰ سال ۱۳۹۹ تعداد سهام درصد تعداد سهام درصد تعداد سهام درصد ۱ شرکت بازرگانی پدیده نیکان صبا ۰۰۰/۷۹۸ ۷۵/۹۹ ۰۰۰/۷۹۸ ۷۵/۹۹ – – ۲ شرکت سرمایه گذاری صبا جهاد – – – – ۰۰۰/۷۹۸ ۷۵/۹۹ ۳ شرکت صنایع لبنی اراک شیر پاستوریزه ۱۰۰۰ ۱۲۵/. ۱۰۰۰ ۱۲۵% ۱۰۰۰ ۱۲۵/. ۴ شرکت سهامی عام پیچک ۱۰۰۰ ۱۲۵/. ۱۰۰۰ ۱۲۵/. ۱۰۰۰ ۱۲۵/. مجموع ۸۰۰.۰۰۰ ۱۰۰ ۸۰۰.۰۰۰ ۱۰۰ ۸۰۰.۰۰۰ ۱۰۰ اعضای هیأت مدیره فعلی :
ردیف نام و نام خانوادگی سمت به نمایندگی از ۱ موسی نجفی
مدیر عامل و نائب رئیس شرکت شیر پاستوریزه پگاه اراک ۲ قاسم کاوسی رئیس هیأت مدیره شرکت سهامی عام پیچک ۳ علیرضا میرزاوندی عضو هیأت مدیره شرکت بازرگانی پدیده نیکان صبا توضیحات:
تغییرات لازم جهت تغییر نگرش با رویکرد بهبود کیفیت و افزایش راندمان، کنترل نفر ساعت و کارگر تولید انجام گردید ، هوشمند سازی دیگ های پخت تحت سیستم PLC انجام شد که منجر به کاهش زمان پخت به مدت ۱۵ دقیقه و صرفه جویی در هزینه انرژی و بهبود کیفیت پخت ماهی و کاهش ضایعات گردید ، تغییرات لازم در وضعیت حوضچه دیفراست شرکت با افزایش ظرفیت گنجایش حجم ماهی جهت بهبود دیفراست ماهی انجام گردید. تولید محصول زیتونی پس از سال ها و نهائی شدن تولید کنسرو فلفلی و شویدی برای تولید در سال ۱۴۰۱ و برند زرتن از جمله برنامه های اجرایی تولید این شرکت بوده است.
برنامه های آتی شرکت:
۱-یک بهینه سازی مصرف انرژی در فرآیند تولید
۲- افزایش رضایت مشتریان شرکت
۳- مدیریت هزینه ها و بهای تمام شده محصولات
۴- رشد خلاقیت کارکنان و دریافت و عملیاتی کردن ایده های نو و ایجاد انگیزه در آنان
۵- بهسازی فرایند تولید به منظور کاهش توقف و حفظ کیفیت محصولات تولیدی
۶- رعایت الزامات زیست محیطی
۷- توسعه بازار و ورود به بازارهای جدید